Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Terbaru 2016

No comment 1711 views
Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Terbaru 2016 – Kata kata bahasa jawa lucu dan gokil Bentuk hiburan yang sangat sederhana saat ini adalah yang berisi kata kata yang memudahkan orang untuk dapat tertawa dengan berbagai macam cerita ide atau pun gagasan dikemas dengan sebuah gambar yang berisi kata kata lucu yang sering kita lihat digunakan dalam bentuk meme comic,,
Baca Juga : Kata Kata Galau

Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Terbaru 2016

Kata Kata Lucu Bahasa Jawa
Awale sok jual mahal. Langka sing gelem, ora payu akhire di obral. #sewutelu

Bukane ora duwe pacar, mung lagi ora kepengin pacaran bae.

Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh.

Cieee sing arep malem mingguan neng ngumah bae tapi wis rapi.. #mubah

Dina jemuah semoga nggawa berkah, ilang susah ati bungah.

Esuk esuk kuwe mikire sing apik apik bae ben tentrem atine. Nek mikire elek terus, kapan bahagiane?

Fans Barcelona kepriwe kabare? Ngising lancar?!

Gantenge secukupe bae lah, kelewihen mbok malik dadi srigala.

Hawane panas pisan.. Rasane kaya krungu kabar mantan mbojo.. *nyemplung kedung*

Hubungan lanang karo wadon kuwe dijenengi workshop. Sing lanang tugas nyambut gawe (work), sing wadon belanja (shop).

Jenenge wong urip ya mesti ana masalah, wong wis ora urip bae masalahe cokan urung rampung.

Jere sih, nyong kuwe ganteng. Tapi sayang jarang warase. | Lah, genah gemblunge kuwe sing marai ganteng.. #bangga

Jomblo kuwe kudu kreatif, senajan ora duwe pacar tetep bisa malem mingguan. #karopacarewong

kabeh tugas kuwe gampang, nek ora usah di garap.

Ketemu kuwe nggo ngobrol, nek ketemu tapi dolanan hape dewek2 mending turu bae.. *banting hp* *tutur maning* *eman2*

Kos kosan kuwe panggonan sing paling irit nggo pacaran. Murah meriah, wedang bening segendul bae cukup. #tipsDaplun

LDR kuwe ya kaya pacaran karo medi, langka wujude.

Manusia setengah baya kuwe maksude mahluk separo wong separo baya?! #medeni

Mbukak sms isine mung sekang operator tok. Dear operator, koe perhatian temen karo nyong? Mbojo bae yuh..

Mentri sing ngurusi jomblo ora ana kiye?? Padahal kuwe devisa negara sing melimpah sing kudu dilindungi.

Motormu nek ora tau ana sing mbonceng, dimodif kaya MotoGP bae..

Mulane nek duwe pacar di urusi, aja di anggurna. Kecantol wong lia tembe ngrasakna.. #kawus

Nek apa apane gampang, menungsa ora tau sinau.

Neng dunya kiye akeh wong ayu, tapi koe sing paling ayu neng atiku.. #eaaa (soale koe tok sing gelem karo nyong)


Jomblo kuwe kudu kreatif, senajan ora duwe pacar tetep bisa malem mingguan. #karopacarewong


Tenang bae, kabeh mau ana wektune. Tapi ya mbuh kapan.


Nyong anane kaya kiye, nek koe ora trima ya nganah nggolet liane bae. #sikap #sokpayu


Arep diomongna apa maning. Dewek ora bakal dadi siji. Koe neng kana nyong neng kene, snajan atiku milih koe..


Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Yakayakuwelah.


Sing sesuai karo kriteria kuwe akeh, sing gelem kuwe sing ora ana. #JombloKuweSederhana

Nek apa apane gampang, menungsa ora tau sinau.


Gantenge secukupe bae lah, kelewihen mbok malik dadi srigala.


Sing apik raine lan apik atine kuwe ana. Ana sing duwe.


Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh.


Awale sok jual mahal. Langka sing gelem, ora payu akhire di obral. #sewutelu


Mbukak sms isine mung sekang operator tok. Dear operator, koe perhatian temen karo nyong? Mbojo bae yuh..


Bukane ora duwe pacar, mung lagi ora kepengin pacaran bae.


Neng dunya kiye akeh wong ayu, tapi koe sing paling ayu neng atiku.. #eaaa (soale koe tok sing gelem karo nyong)


Dina jemuah semoga nggawa berkah, ilang susah ati bungah.


Jenenge wong urip ya mesti ana masalah, wong wis ora urip bae masalahe cokan urung rampung.


Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae.
enek masjid mung disawang
al-qur’an digawe pajangan
jare ngaku islam
nangeng ora tau sembahyang


ayo podo tobat
ojo kakean maksiat
perbanyak sholat
dan zakat
ben iso selamat
dunia akherat


okeh cewek suale ngisor dengkul
jare lak gag ngono ora gaul
trae zaman iki zaman edan
lak gag melu edan ora keduman


ojo lali sholat dan zakat
soale dunyo iki meh kiamat
okeh menungso podo sambat


janjimu sakmono tresnamu gede
nyatane sak iki kok tinggalne


uwong urip kabeh pancen butuh duit
yen wes sugih duit ojo patek medit
duit iku kadang jadi penyakit
sugih duit lali ngaji lali masjid


golek duit ojo nganti ninggal sholat
yen wes sugih duit ojo lali zakat


seng ileng emak bapak
seng mikir tonggo
kadung wes enak
lali nang sopo-sopo


dino iki aku kelingan
perawan ayu konco sekolahan
bantal guling tak sayang sayang
nganti koyok wong kedanan


Terus terang aneh rasane
digoyang kroso enake
tambah gawe roso senenge


Wong wedok gag cuman siji
ketimbang gawe loro ati
nyapo tak pikiri


kadange mlumah mengkurep
teko mburi teko ngarep
tambah tingkah tambah mantep
kadang nesu tapi arep


hang isun engeti waktu mageh demenan
susah seneng diroso bebarengan
hang isun karepi yo mong sesandingan
sak iki mung kari angenan


langite seng kiro padang maneng
ulane seng kiro njumbul maneh
seng kiro madangi ati isun iki
seng kiro ngancani ati hang sepi


seng ono isun lan riko
pisah selawase jodo seng ono
seng kiro maning sun ketemu riko
seng kiro maning sun nyanding riko


Tresna kuwe dibuktikna, ora mung di ucapna.


Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia.


Wong wadon nek lagi mutung kuwe pelampiasane meng panganan. Mangane akeh, lemu ora urusan.


Urusi disit uripmu sing bener, tembe ngurusi wong lia.


Nerima apa anane kuwe aja mung neng lambe.


Ketemu kuwe nggo ngobrol, nek ketemu tapi dolanan hape dewek2 mending turu bae.. *banting hp* *tutur maning* *eman2*


Mulane nek duwe pacar di urusi, aja di anggurna. Kecantol wong lia tembe ngrasakna.. #kawus


Pacarmu ora perhatian, trus koe njaluk tulung karo nyong, tek tulungi. Eh koe malah dadi seneng karo nyong. Salah?!
Wong sirik tanda ra payu.


Bbm sayang2 meng Sri malah salah kirim meng wong lanang. :(


Nek wis ngucapna met bubu kan wis rampung tugas dadi pacar dina kiye. Ngesuk maning. #PacaranKuweSederhana


Mas koe berubah | Berubah kepriwe dek?? | Berubah dadi power rangers pink | ….


Lumayan duwe mantan akeh, kena nggo crita anak putu.


Ora papa dadi mantan, sing penting wis tau nyicipi. #apane


Akeh pegawean mumet. Ora duwe pegawean lewih mumet.


Awake bareng, atine ora. Atine cemantel neng awake wong lia.


Preine kurang suwe.


Sugeng Taun Anyar. Dongane esih pada karo taun wingi.


Mlebu wc siki, metu mengko jam rolas liwat. Ngising setaun.


Sebenere sih cukup, mung kurang bersyukur bae.


Meng pasar malem tuku balon, hawane adem enake kelon. #eh #uteke


Yakin wong kuwe mesti dadi jodohmu? Sing wis nyebar undangan bae ana sing ora sida.


Aja cokan majang foto artis idolamu. Pacarmu ora se-ganteng/ayu kuwe, adoh. Melas..

Di elingna mangan neng pacare apa gawe wareg? Pangan kuwe hape.


Nerima apa anane kuwe aja mung neng lambe.

Nyong anane kaya kiye, nek koe ora trima ya nganah nggolet liane bae. #sikap #sokpayu

Nyong sih wonge kepenakan. Udu pacare tapi gelem bareng ya kepenak bae. Ora maksa ikih.

Olahraga kuwe penting, contohe joging. Sapa ngerti ketemu jodohe. #modus

Pacarmu ora perhatian, trus koe njaluk tulung karo nyong, tek tulungi. Eh koe malah dadi seneng karo nyong. Salah?!

Pembalap : muteri sirkuit nggolet piala | Jomblo : muteri GOR/alun-alun nggolet mangsa.

Pembalap : nikung miring ben motore ngebut nambah kecepatan | Jomblo : nikung pacare wong ngrebut dadekna gebetan.

Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae.
Sing apik raine lan apik atine kuwe ana. Ana sing duwe.

Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia.

Sing sering nikung pacare wong kudune di hukum berat. Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa.

Sing sesuai karo kriteria kuwe akeh, sing gelem kuwe sing ora ana. #JombloKuweSederhana

Tenang bae, kabeh mau ana wektune. Tapi ya mbuh kapan.
Tresna kuwe dibuktikna, ora mung di ucapna.

Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Yakayakuwelah.

Urusi disit uripmu sing bener, tembe ngurusi wong lia.

Wis jam semene bae nyong esih mikirna koe, kurang apa maning jajal, kurang apa??

Wong wadon nek lagi mutung kuwe pelampiasane meng panganan. Mangane akeh, lemu ora urusan.

author
Author: